Vecka 11

Hej!

Lite info om förra veckan:

Ännu en vecka har gått! Den här veckan hade vi gäster (proffs) som visade er lite mer kring handboll och dans. På handbollen fick ni olika tekniktips, spela match och testa hur hårt ni kunde skjuta. På dansen var det först streetdance och sedan fick ni testa pardansen cha cha cha! Det såg fantastiskt bra ut från sidan, ni hade alla riktigt bra koll på stegen. Visst var det lite roligt?

Vi har även haft friluftsdag då vi hade det fantastiskt härligt. Skön promenad i solen och sedan var det många som testade att bada isvak. Det är en häftig känsla att bada vak, hoppas att ni alla kommer att testa i framtiden.

För första gången på SFS har vi haft en brand. Brandlarmet gick på lunchrasten och det visade sig att det brann i de äldre elevernas trapphus. Någon hade tänt på så att det brann rejäl i en grill som stod högst upp i trapphuset. Kiki kollar upp detta och har just nu fått uppgifter om att det är en kille från en annan skola.  Polis kommer idag till skolan för att följa upp detta.

Vill verkligen passa på att säga hur nöjd jar är med att krabborna var snabba ut ur skolan och att ställa upp sig på led för snabb inräkning. För mig är det viktigt att rutinerna kring dessa "skarpa" lägen fungerar och att ni tar det på allvar och följer det vi kommit överens om. Det känns skönt och tryggt för mig när ni som är äldst nu på skolan kan visa vägen för alla andra. Tusen Tack för det!

Vad händer nu då vecka 11?

Måndag - Ni börjar 09:00 med nationellt (muntligt) prov i svenska. Dharana och Patrik har er då. Enligt schema i övrigt och prov i matte efter lunch. Beep-test på gympan!

Tisdag - Nationellt (läs-och hör) prov i engelska. Vi startar igång 09:00. Provet är 80 min, rast 30 min och sedan 50 min. Efter lunch har ni No och därefter får ni jobba hemma med ert so-arbete på gympalektionen.

Onsdag - Skapande med Emelie. Ni ska göra några vackra saker som kan säljas på öppet hus eller skicka till vår vänskola i Afghanistan. Ni är tillsammans med åk 7 på detta pass. Efter lunch får ni jobba med so-arbetet.

Torsdag - Ni som fått okej att skriva ett arbete om Afghanistan är även hemma denna dag fram till klockan 16.00. Mellan 16.00-18.00 ska ni vara här på öppet hus för att redovisa. Kom i tid för att förbereda din redovisning.
Ni får halvdag vecka 13 för att ni varit här på öppet hus!

Fredag - Enligt schema, men med mig flexande under klassen och på engelskan. Jag behöver ha hand om de som har dans i rörelserummet.

N börjar det bli dax att boka en klassresa. Vart ska vi åka? Hur mycket mer är ni sugna att jobba in? Vi pratar om detta på fredag.

Ha en härlig helg!

/Ellinor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0