Gotland - Klassresan

Vi åker från Nynäshamn med färjan på måndag den 7 Juni. Tar du dig dit själv så behöver du vara där utanför terminalen senast 09:50.

Åker du pendeltåg träffas vid Stockholms södra station uppe vid spärrarna 08.15. Du kan även hoppa på samma pendeltåg längs vägen. Det är tåg 35 som avgår från Stockholms Södra mot Västerhaninge 08.22. Vi byter i VästerHaningen till pendeltåg 35 mot Nynäshamn.

Ta med dig en slant eller fika för att äta lunch på båten. Det dröjer länge innan vi kommer att äta gemensam middag på kvällen.

Vi har pengar så att skolan kan stå för frukost och middagar. Luncher får ni ordna själv och då går det bra att ta med sig mackor eller så från stugan.

Du behöver ha med dig lite fickpengar till godis, extra fika eller någon lunch.

Det kommer att bli några gemensamma aktiviteter för hela gruppen såsom middagar och någon gemensam utflykt.

Vi har skrivit ett gemensamt kontrakt, ta med detta och lämna till Ellie vid avfärd. Saknas kontraktet behöver vi komma överens med er på plats och ringa föräldrar.

Eleverna kommer att sova 11 stycken i en stuga för åtta. Jag och Kiki bor i en lägenhet för fyra. Detta var den bästa lösningen ekonomisk och eleverna ville ha samma stuga. Men det kan vara bra om några tar med sig sovsäck och liggunderlag – detta skulle de ansvara för själva.

Vi åker hem med färjan från Visby 16.45 på torsdag och är åter i Nynäshamn 20.00. Därifrån blir det att ta sig hem själva eller åka pendeltåg tillsammans.

Jag åker nu imorgon till en bergsby utanför Rom, så jag nås ej på mobil eller mejl. Är åter i Stockholm på söndag, så då kan ni ringa om ni har några frågor.

 

Hälsningar

 

Ellie

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0