Vecka 42

Måndag - Enligt schemat. Stormöte på morgonen för att diskutera sällskapsrummet. Nu är det dax att göra klart allt så att vi kan öppna rummet igen. Idrott inomhus.

Tisdag - På första passet kommer Alla olika alla lika att jobba med er i workshops. De vill diskutera fördomar, diskriminering och rätten att vara sig själv. De använder sig  av interaktiva övningar från deras metodmaterial O/LIKA, som vann Svenska Publishing Priset i klassen läromedel 2008!

De kommer att jobba med er i grupper mellan 09.00 - 10.30.

Resten av dagen enligt schemat. Idrott som vanligt sista passet.

Onsdag - Skarpnäcks Fria OS 2009! Vi träffas 09.00 i klassrummet och drar sedan iväg för att kasta, hoppa, löpa och tävla på Kärrtorps Ip. Kom ihåg att ta med gympakläder som tål att vara ute flera timmar oavsett väder.
Ni behöver ta med er matsäck och ni slutar som senast 15.00.

Torsdag - Första passet svenska och därefter lektion med Ellie.  Vid ca 11.30 drar vi iväg till Skansen på "skolan möter hantverk:

"Dagar för skolår 9 inför gymnasievalet. En skolmässa om hantverksyrken men i historiska miljöer och tillsammans med Skansens hantverkare, lärare och elever från dagens moderna hantverksutbildningar. Målet med dagarna är att ge eleverna en unik upplevelse av hantverk genom ett historiskt perspektiv med kopplingar till samtid och framtid samt taktila upplevelser vid att pröva på stationer. Dagarna arrangeras i samarbete mellan Skansen och Stockholms hantverksförening."

Ni slutar för dagen när vi är klara på Skansen. Har vi tur så kanske det finns lite extra tid för att se lite vackra djur! Älgarna är ju ett måste, då ni aldrig sett dessa djur...

Fredag - En dag då vi jobbar på helt enligt schemat.

Vi ses snart!





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0